10 Nis 2009

Adı içinde Saklı Yazı....(Kim Bulursa)

10 Nis 2009
neye niyet neye kısmet , uzun uzadıya bir yola akıp yüzüme hiçbir coğrafya ya ait olmayan rüzgarlar eksem , sonrada yağmurun değdiği ince kum tanelerine seyirtsem . hikayesi yazılmamış bir yolun prematüre doğmuş düşüdür bu .
şimdi kaçmak ve kırmak istediği tüm zincirlerin herbir halkasını nakkaş özeniyle nasıl örmüş insan evladı
ki hergün hangi aynada görmüş kendini ve nasılda ısırgan gelmiş göğüs kafesi kendine . işte ağzından sevgi salyaları akan, vıcık vıcık riyakarlık, ve en namahrem dokunuşuyla cümleye, yozluktan kaçışın düşü.hani kurtulmayacağını bile bile kurduğun .
içinde olmak istediğin hayal ancak ait olduğu toprakla boy veriyor ve sınırsız bir yol arzusu duyuyorsan
,artık en samimi hislerin bile yerini karanlığa bırakıyorsa ve ahkam kesmek için geç kaldıysan son damla rakıda , ve biliyorsan oda aklında tualle sevişiyor ve yalan takaslarına giriyorsa . en doğru durduğun yeri bile obsesif bir takıntıyla değiştiriyorsan .. şimdiye kadar en kuytu köşesinde yer verdiğin tüm karakterler senden hala süit oda istiyorsa , yoksulluğunu görmelikten gelemeyecek kadar zenginsen artık ve sisli suratlarıyla şimdiye kadar tanıdıkların yabancılaşıyorsa sana, kalk git be yürü ,henüz harcını attığın çökelek ve balık kokan düşüne . ve özlemeyeceksen ama istemeyeceksen ve bana toz kefil, su kefil diyorsan kalk git .
belki irlandalı bir kadının memelerinde belki afrikalı bir çocuğun oyunlarında kopabanga dansı yapan bir yerlide bul kendini.
ellerini delen çiviler hayallerini tutamazya, sen simsiyah da olsa yağmur, şemsiye alma yanına farzetki ıslanıyorsun avuçlarına sığabilir tuttuğun balık farzetki bir ispermeçet kuyruğunda seyahattesin . abaküsü 10 luk yap 3 sıra olsun düşün ki henüz doğmuşsun ve bu hayallere hayal demediğin tek yere,çocukluğuna dönmüşsün :)

3 yorum:

Büşra Bayram dedi ki...

kendimi bulamadım xD

can dedi ki...

sag stundakı qutunthıyısının adresını degıstırırsın canpoyraz.blogspot.com yaptım calındı o hesap. kendıne ıyı bak.

elfiss dedi ki...

ya o yolu görecek kadar bile mecalın kalmamışsa, ya kendine kalk git yürü derken bile kendini aciz hissediyorsan, ölmeden üstüme ölü toprağı serpmişler, herşeyden ve herkesten; tüm ahlak kurallarından, adalet duygusu altında örümceklenmiş bencillikten, paradan, maldan, örften, adetten kusarcasına nefret ederken öldürülmemekle cezalandırmak niye...

Yorum Gönder

şşş okudun öyle kaçmak yok.. varmı öle bakıp bakıp iz bırakmamak he ? kime diyom alooooo.. adam gibi bişiler yaz çabuk bileyim bi kimsin nesin necisin hadi onları da geç istediğini söyle ama adam gibi edepli olsun edebi olmasa da olur yoksa valla sürerim izini şu net aleminde veririm seni benim odunumsu öküzden evrimleşip koala olan herife okaliptus niyetine.. yazsana be :P

 
Mantıklı Deli © 2008. Design by Pocket