27 May 2009

E-Manuel Aylin!

27 May 2009
Biliyorum, uzun zaman oldu şu alana yeni birşeyler yazmayalı.. yok öyle,çok yoğunum, hiç bakamadım falan filan demeyeceğim.. aksine hergün açtım.. diğer blogları okudum, yazmak istedim, yazamadım..

içim çekilmiş gibiyim be okuyucu.. sanki mevsimi geçmesine rağmen sulu sulu büyüyebilmiş bol vitaminli bir portakalım da pazar tezgahına koymadan önce şırıngayla suyumu çekmişler, posa kalmışım gibi dolanıyorum etrafta..

güldüm, eğlendim, kendi kendime konuştum, şarkılar söyledim, hatta ağladım bu zaman içinde.. anlayacağın bir sürü malzeme birikti sana anlatacak..

bu seferde hangi birinden başlasam diye düşünüp duruyorum yine yazamıyorum.. hıhı evet allah beni nasıl biliyorsa öyle yapsın, yüksek gerilimlere geleyim, kota aşımından korkup nete giremeyeyim emi..

yaptığım en mazoşistçe eylem bu süre zarfında koalanın maillerini incelemek oldu sanırım. hiç yapmam aslında kimseye öyle şeyler, bana da yapılsın istemem ama malum koala bu.. kendini anlatmaya bile üşenen bi adam.. bulabildiğim her yolu deniyorum derken eski yeni tüm mail adreslerine sarıp, gelen gönderilen taslak ne varsa hatmettim..

eski sevgililerine yazdığı mesajları falan gördüm.. kıskanmadım! belki özendim ama hayır kıskanmadım.. eski sevgilileri dediğim koalanın 30 lu yaşlarının başlarında ki zamanlarda kalmış, gerçekten eski sevgililer.. dolayısıyla bende gereksiz kıskançlıklarımı bir tarafa kaldırdım ki , gerektiğinde hepsini kendime tek tek batırıp kalp krizi süsü verilmiş bir intihar planını tamamlayabileyim vakti gelince (gerek duyarsam)

kalp krizi süsü verilecek tabi ki ne sandın.. sen düşünüyor musun her hangi bir adli tabipin çıkıp da "hasetinden ölmüş bu" diye tanı koyabileceğini?.. ben sanmıyorum..

bu mail seferlerinden birinde manuel isimli bir dosya gözüme çarptı. açtım baktım tabiki ... valla Fenasi'nin sitesinde görmedim henüz bu kadarını. Sevgili LSD nin pozları bile bunun yanında mutaassıp kalır; hatunun cesaretine şapka çıkardım.. dosyanın adı neden manuel onu da anladım tabi.. kızın adı aylinmiş, 2-3 yıl önce nette tanışmışlar hatunla. ilişkileri cybersex aşamasında kalmış; fotoğrafı ve anısıda manuel dosyasında.. şimdi günlerdir aklıma gelip gidiyor ben bu fotoğrafı fenasi ye yollasam yayınlar mı acaba :)) içimden geldi ne biliyim..ama fenasi nin etik bulacağından şüpheliyim. illegal yollarla ele geçirilmiş, sadece eğlenmek için yollanmış bir fotoğraf ve sana ait değil diyebilir.. ama ben merak ediyorum koala orda burda görse aynı fotoğrafı ne hisseder?(burda fenasinin sitesinden kopyalanacak fotoğrafın başka yerlerde yayınlamasının ve nette bir manuel aylin takıntısı dolaşmasının hayalini kurdum. cümlede geçen orda burda lafı bu hayal üzerine kullanılmıştır , zira ben Fenasinin mekanının sessiz okuyucularındanım orda burda diye tanımlamam 5 postayı) :))

valla çok merak ediyorum, kıskançlığıma masum bi amaç yükleyip kimseyi kandırmaya çalışmıyorum okuyucu neden öyle bakıyorsun ki gerçekten sadece merak :P

kıskansam eski sevgililerden birisi olan benden 3 yaş küçük hatunun facebook profiline koala ile çekilmiş fotoğraflarını koymasını ve koalanın hala ona "Fıstık" diye hitap etmesini kıskanırım.. hıh :P

evet bu ara herşey yolunda gitse de koala ya takdım.. bunca zaman oldu evlilik hazırlıklarındayız hesapta bir ayağımız dışarıda.. önceden öyle değildim ben.. yanımda birilerini istiyorum artık.. sanırım bu koala olamayacak.. anlamasını bekleme o bir erkek deme sakın bana çünkü açıkça söyledim.. bir şey değişmiş mi sence?

ha namus meselesine taktım birde.. hatta Erkek gözünden 32 kısım tekmili birden namus meselesini animeler eşliğinde anlatayım kendi gözümden diye bi çalışma bile başlattım ama onu da yarım bıraktım.. bak ya yine o bakış, şş okuyucu anime dedim hentai değil :P

kardeşimi özlüyorum.. 3 ay oluyor yurt dışına gideli.. acaba ben gittiğimde o da beni özlemişmiydi bu kadar.. 5 ay sonra sadece 15-20 günlüğüne gelecek.. belki gelir bi daha gitmez pek mutlu değil orda... ama gitmesi onun için çok iyi olacak.. annem babam ve bizim son tekne de çok özledi onu.. biliyoruz o da bizi özledi.. bazen ağlıyor son tekne, abimi özledim diyerek.. sen hep gidiyordun bir yerlere ama o ilk defa gitti diyor.. mutlu olsa orda bende diyeceğim ona ağlama geleceği için bu gerekli, orda ki yaşam standardını burda yakalayamıyor, çok denedi diye.. ama diyemiyorum.. burda mutluyduk.. pazar sabahları kahvaltı eder, çizgi film seyrederdik 3 kardeş..

o da soruyor koalayı.. uzatmayın abla artık diyor, sende hayatına bak, şehir değiştireceksin, herşey için geç olmuş olmasın siz bekledikçe diyor..

haklı.. şimdi ki işimi koalanın ağacındayken yapmamın imkanı yok, kadro vermiyorlar. ondan başka kimseyi tanımadığım ve şu anda yaşadığım şehirden 7-8 saat uzakta ki o şehre gidip hem onun hayatının bir parçası hemde kendim için yeni bir hayatın mimarı olmak zorundayım.. yaşımızda orta da 40 lı yaşlara gelmek üzere, ben ise 30 lu yaşlara.. anne olmak istiyorum, o da baba olmak istiyor.. tabi ağacından inmeyi becerebilirse.. herşeyimiz hala muallakta ve neden bu kadar muallak onu bile bilmiyorum.. korkmaya başladım artık, hiç son günlerde iş ilanlarına baktın mı okuyucu.. furyamıdır nedir, her eleman ilanında bir 30 yaş kotasıdır gidiyor.. Devlet vazgeçti yaş sınırlamasından özele ne bok oluyor anlamadım ki ben.. üstelik insan bi zaman sonra ilk gençlik çağlarındayken kadar kolay arkadaş da edinemiyor.. her zaman sıcak bi insan oldum, bulunduğum ortama ayak uydurup herkesi etkilemem ortalama 15 dk mı alır.. beni tanıyan herkes bunun farkındadır.. nasıl bir şeydir bilmem, birilerini ilk defa görüyorsun ortalama yarım saati beraber geçiriyorsun ve ona en mahrem sırlarını bile açabileceğini hissediyorsun.. çok gelirdi bu benim başıma.. hele radyo programları yaptığım zamanlar.. yayına almazdım çoğu dinleyiciyi, mikrofonlar kapalıyken radyo başındakiler Mariza, Yasmin Levy,Amalia Rodrigues, Dulce Pontes gibi isimleri dinlerken ben stüdyodaki ışıkları söndürür, kendilerinin söylediği ne kadarsa o kadar tanıdığım insanlara güzin ablalık yapardım.. işte artık bunu yapamadığımı hissediyorum.. bir şeyleri kaybettim sanırım artık.. oraya gittiğimde de bu kadar yalnız kalırsam ya.. zaten 1-0 yenik başlıyorum maça..

olmayacak böyle yazmakla, düşünmekle.. Yasmin Levy bağırıyor beynimin içinde.. Önce Fenasi ye şu fotoğrafı yayınlaması teklifini götüreyim ben bi sonra bulucam herşeyin bi çaresini..

daha çok yazacağım buraya da.. daha ne gün yüzüne çıkmadık hikayeler var bende bi bilsen :P hikaye dedim de aklıma geldi benim başlattığım ortak masal takıldı kaldı, başlığı konamadan bitti söndü gitti. üzüldüm be.. neyse.. görüşürüz ey blog..

bu arada sen benim hangi daldan hangi dala atladığımı takip edebildin mi.. karışmışım yine.. çözersen haber ver..

3 yorum:

MANUKYAN dedi ki...

ahahaha..dosyayı bana gönder bebeyim bi bakıyım yavru nasıl bişiymiş :D

Deli ama mantıklı tarafından.. dedi ki...

ahahaha mailine yolluyorum kuzum :))

untilwesaygoodbye dedi ki...

En baştan sona kadar atlamadan okudum. Doğru diyorsun, buraya kadar gelmişlen bişiler karalamak olmaz. Bu bloguma yazmış olduğum ilk durum hal bildirisi.
Maili ben de merak ettim. Belki belli yollardan bize de ulaşır artık.
Neyse bakalım, güzel yazıyorsun, hoşuma gitti. Takiptesin, haberin olsun ;)

Yorum Gönder

şşş okudun öyle kaçmak yok.. varmı öle bakıp bakıp iz bırakmamak he ? kime diyom alooooo.. adam gibi bişiler yaz çabuk bileyim bi kimsin nesin necisin hadi onları da geç istediğini söyle ama adam gibi edepli olsun edebi olmasa da olur yoksa valla sürerim izini şu net aleminde veririm seni benim odunumsu öküzden evrimleşip koala olan herife okaliptus niyetine.. yazsana be :P

 
Mantıklı Deli © 2008. Design by Pocket