17 Mar 2009

Deşifreli(2) Evrim

17 Mar 2009
ahahahaha güzel başladı bu hikaye.. hani bekliyordum karışacak, herkesin kendi tarzı var ve bu tarz yansıyacak hikayeye illaki die.. tam da tahmin ettiğim gibi çıktı umarım hikaye uzun sürer.. şöyle bir en baştan takip edenler cidden kimin yazdığını bilmeden bölümleri ayırabilecek bence.. "aha burası manukyan kokuyor", "heh şimdi burda missipipili teyyare güneşi göze kaçıyor", "ahahaha curly lan bu" dicek; valla bak:))

bu arada bendeniz pek bi mutluyum bu günlerde.. yok koala değil yaf..hala ağacında oturuyo o.. ama çözüm buldum bi süre daha devam ederse ağacına sarılıp yaşamaya; itfaiyeye haber verecem, shrekteki çizmeli kedi misali gözlerimi açıp, sesimi yumuşatıp" koalam ağaçta kaldı" dicem getirsinler direkt nikah defterini imzalatacam.. e haliyle sorunu ve çözümü belirleyen beyinsel tarafım rahat olunca bu konuya ayrıyetten mutlu olmuyorum, kendime bir başka mutluluk yaratıyorum..

reklama girecem okuyucu.. uzun süre utanıp-sıkılıp, kendime ve bilimsel hayatıma( he ben nasa uzay bilimleri daire şefiyim ya aslında :P) bok attığımı düşünerek gizli saklı uyguladığım sırrımı açıklayacam..

içimde tutamıyom valla.. hemi de en başından anlatacam sana :) hazır mısın?

ahhahh okuyucu bu bünye neler çekti bi bilsen, bi dilinden bi de boğazından.. en son geçen yaz tartılmaya cesaret edip ibrenin 8 ile başlayan rakamları gösterdiğini görünce itiraf ettim kendime evet ben bir koca dötlüydüm (valla kimlik yerine kullanabileceğim ırsi bir döt yapım var, annemin kızı olduğuma inanmayan kıçıma bakıyor o derece.. var gerisini hesap et o kadar kiloyla buluşunca ne olmuştur ölçü),ben bir pispoğazdım, ben evde çöp öğütücü olarak kullanılabilecek bir alet edevattım...oysa yıllarca hayır ben balık etliyim die itiraz ederek sürdürmüştüm yaşantımı.. alkolizm gibi bişey bu şişmanlık.. asla kabul etmiyorsun, kabul ettiğinde de o depresyon senin, bu depresyon benim dolanıyorsun elinde koca bi çikolata kütlesi ile..

neyse efendim geçti bitti :D ben şu anda 60 lı rakamları görüyorum, e boy da 170 olunca görüntü iyi :D ama daha da azmettim devam edecem..

nasıl başladı bu hikaye oraya geleyim.. işsizdim, kötü görünüyor,kötü hissediyordum.. aşk yok para yok şişmanım,evde kalmak üzereyim... yani anlayacağın boktan bi hayattı benimkisi..

önce kilolarımdan kurtulmaya karar verdim. kolay değildi defalarca denemiştim hemde ne yollarla.. bi şey duymuştum ama tırsım tırsım tırsıyordum.. oturdum 1 ay boyunca araştırdım. sonra benim koala ile msn üzerinden görücü usulü tanışmamızın gerçekleştiği gün karar verdim.. bu duyduğum ürünün distribütörlerinden birinin sitesinden telefon numarasını aldım ve aradım konuşma ahanda bu minvalde oldu okuyucu:

xx.. efendim
katina.. merhaba ben katina, sitenizi inceledim de. 28 yaşındayım 1,70 boy ve 8? kg mım.. (yok o kadar kendimle barışamadım kabus gibi geliyo 8 in yanında ki rakam şimdilik... 8 e alıştım bi ara diğer rakamla da barışınca söyleyecem söz vallada billada süphaneke amin)sizin anlayacağınız yardıma ihtiyacım var görüşebilir miyiz?
xx.. ee..şey..kem..küm.. şaşırdım kusura bakmayın, genelde bilgi almak için ararlardı da.. tabi adresim hebele durağı, kübele sokak, kapgöçkaç sineması yanı, 3. kat daire no:3 vakte kadar, ütopya
katina.. tamam biliyorum orayı, zümrüdüanka kuşunun yuvasını geçince sağdaki sırça köşkü diyorsunuz siz
xx.. evet işte orası..
katina.. peki, saat 15,00 sizin için uygunsa orada olacağım.
xx.. tabiki saat 15,00'de bekliyorum bu arada adınız neydi?
katina.. dıt ..dıt .. dıttt

:)) hayatım boyunca elim titreyerek ilk defa bir telefon konuşması yapmıştım okuyucu.. gittim yinede oraya.. sıcacık bi hatun kişi karşıladı beni.. güldü.. "hayatım boyunca çok müşterim oldu, ama sizin gibisi ilk kusura bakmayın dedi.. " benim de şişman olduğumu kendime itiraf etmem zaman almıştı, kusura bakmayın telaşdan acaip davranmış olabilirim diye cevap verdim.."

bana ürünleri anlatmak gibi bir gaflette bulunmasa daha çok severdim aslında onu daha ilk görüşmede. ama o bu gaflet ve dalalet kuyusuna düştü.. e dedim ne ediyim uzatacaz yardım elimizi ,niyeti iyi ne de olsa düşüncesiyle sözünü kestim ve ona "bakın dedim aylardır araştırıyorum,ürünleri, söylenilenleri,tartışılan taraflarını,sizin nasıl çalıştığınızı.. anlayacağınız sadece neleri,nasıl kullamam gerektiğini söyleyin ve ürünlerimi verin gideyim"

garibim baktı karşısında ki harbiden deli, sustu ürünlerimi verdi ve beni yolladı.. belki bu kadar bilmiş, hem mantıklı hemde deli oldunu bir çırpıda belli eden kızı bir daha ki ay göreceğine bile ihtimal vermiyordu.. ama gördü..

üstelik o şu anda belki de en çok görüştüğüm arkadaşım. hayır hala onunla iş yapmıyorum ama süper bir ürün kullanıcısıyım :) neler değişti hayatımda..

sağlık problemlerim kilo sorunumdan daha büyük bir problemdi aslında ama görüntüm benim için daha önemliydi.. o kadar kilo, yoğun sigara ve kahve tüketimi ile birleşince ha tabi ucundan azcık (güliverin parmaklarıyla azcık işareti emotion:P) alkol de işin içine girince kalp çarpıntılarım almış başını gitmişti.. ömrüm boyu cebelleştiğim kronik rahatsızlığım nedeniyle kullandığım ilaçların hormonal dengemi alt ile üst arasında bir yerde harmanlayıp önüme sunduğu tablo inan bana hiç iç açıcı değildi.. kolestrol testimin sonucunu almaya utandığım içi n annemi yollamıştım ve o bana doktor testler benim sandı, daha yaşınız çok genç ne yaptınız siz dedi bana cevabıyla geri dönünce test sonuçlarını rafa atıp varlığını unuttuğumu da hemen notlara ekleyeyim..

peki şimdi.. kolestrol sorunum yok, kalp çarpıntısı son 5 aydır 1 kere yaşadım.. ki ciddi alamda telaşlanıp korktuğum bir olay vardı sahnede.. kronik rahatsızlığım için ayda 1 gördüğüm doktorum sen ne yaptın kendine diyor :)

görüntü ise.. curly e resimlerimi yollayınca aldığım tepkiye göre evrim geçirmişim.. ideal kadın tipi sayılan kum saati tipinde vücudum varmışda benim haberim yokmuş ulen :)) üstelik 5 kilo bile versem elmacık kemikleri çıkık, gözleri iri olan bu katinacığınızın göz altları dibe çöküp, michael jackson lu zombi klipleri şimdi çekiliyor olsa kesin rol kapardım halinde düşünen bendenizin suratında her hangi bir deformasyon olmadı.. enerji kesilmedi, yemek yemedim mi.. valla yedim.. hayatımda ki herşeye olduğu gibi devam ettim ama işte değişimi görüşüyorum yaşıyorum..

hatta adını bilmediğim şu kasık kemikleri varya genital bölgeye doğru inen.. bir gerdan daki o kemik çıkıntısını birde o kemik çıkıntısını seven bendeniz onu görünce çığlık atıp arkadaşıma ve sevgili danışmanıma haber verdim :))

mutluyum, mutlusun, mutluyuz... :))) obarey ulen.. sizle de paylaşayım dedim.. e napıyım içimde tutamadım daha fazla :)

not: sırrı ve danışmanımı öğrenmek isteyen olursa mail atsın valla söylerim..

4 yorum:

MANUKYAN dedi ki...

hıkayenın başı değil de ortası gelseydı bak neler yaptırıyodum onlara ahahahha..

E. dedi ki...

inanmak istiyorum ama diyet ya da spor yapmadan kilo verilebileceğini hala aklım kesmiyor. Mucize midir nedir :D Helal olsun o zaman ne diyeyim =)

Deli ama mantıklı tarafından.. dedi ki...

manukyancım aslında o da gelmişti aklıma ama illaki sendne okumak istiyordum hikayenin ortalarında sana geleceğinin garantisi yok malumun bende hikayeyei takip et hadi manukyana pasla diyen iç ses olsam kimse yemezdi düşüncesiyle ilk seferi sana pasladım ahahaha

sarhoş kedi.. her aynaya baktığımda inan bende aynını söylüyorum hihihi

Adsız dedi ki...

maillerine cevap vermiyorsun ama

Yorum Gönder

şşş okudun öyle kaçmak yok.. varmı öle bakıp bakıp iz bırakmamak he ? kime diyom alooooo.. adam gibi bişiler yaz çabuk bileyim bi kimsin nesin necisin hadi onları da geç istediğini söyle ama adam gibi edepli olsun edebi olmasa da olur yoksa valla sürerim izini şu net aleminde veririm seni benim odunumsu öküzden evrimleşip koala olan herife okaliptus niyetine.. yazsana be :P

 
Mantıklı Deli © 2008. Design by Pocket