5 Haz 2009

Aşkımı orama burama yazarım :D

5 Haz 2009

"Tatoo" ya da daha genel adıyla "dövme".. kendimi bildim bileli hayranıyım.. hem estetiğine, hem yapana hem yaptırana her daim şapka çıkartırım..

18 yaşından beri yalvarırım anneme izin versin diye.. en son söylediğimde bulaşık yıkıyordu, elindeki bulaşık telini gösterip, sen git yaptır ben de bununla çıkartırım demişti korktum tabi bende..

bu ara bir cesaret hasıl oldu bende anlamış değilim..

hıhı valla bildin yandaki şu koala var ya ağacına sarılmış duran o benim dövmem :D yaptırdım sonunda..

nereme olduğunu bu fotoğrafdan pek anlayamayacaksın biliyorum bende gıcığım söyleyemeyecem:Dkabuk bağlamadan çekip göstereyim istedim.. evet acıyor ama az acaba benim koala görünce ne diyecek ahaha daha büyük bi sürprizimde var aslında ona..

yok boyut olarak daha küçük ama inan hoşuna gidecek ;) ondan önce yine sana söyledim, değerini bil okuyucu..

8 yorum:

Pabuc dedi ki...

annenizin tepkisini de bekliyoruz burda yazarsınız dimi:) ama dövmeyi ilk gördüğndeki yüz ifadesini keşke yansıtabilseydinizzz

stuven dedi ki...

bende seviyorum hoşuma gidiyor, güzel de duruyor ama karar veremiyorum bir türlü. hani karışan eden de yok :)

Deli ama mantıklı tarafından.. dedi ki...

devenin bale pabucu tatlım evde bikiniyle gezmediğim sürece göremeyecek ama görürse söz çizerim bile o anı şuraya da koyarım bulaşık telinden kurtulunca tabi :)

stuven kararın asla vazgeçmeyeceğin bişey olacağı için tabiki çok önemli hiç bir zaman bıkmayacağın hep seveceğin bişey olsun (umarım koaladan ayrılmam ayrılırsak eğer benim döğme biyerlerime kaçar kesin hihi)

bu arada farkettim de 2 günlük dövmemle ne güzel bilirkişi olmuşum :)) başkalaşıyorsun azizim ;)

MANUKYAN dedi ki...

kızım cesaret ettin dövmeye gittin daldı yapraktı koalaydı çizdirdin..puu sana elalim sürtük karıları gibi kıçına doğru uzana bi sürüngen dövmesi yaptıraydınya.. cık cık..

Deli ama mantıklı tarafından.. dedi ki...

ama ama manuk nie öle diyon ki :(

çok güzel duruyo kız valla bak hem kıçım oldunu nerden anladın lan:d

Sel dedi ki...

Dövme güzeldir yaa.Benim de var.Hâlâ soyuluyo.:D

Adsız dedi ki...

Ben de dövme hastasiyim. Birkaç kez anneme citilattim dövme yaptiracagim diye ama ciddiye almadi, nasilsa yaptirmaz o diye düsünüyo herhalde. Yanima ayni kafadan adam bulsam öyle minnacik dövmeyle de yetinmicem ama yok...

Bu arada dövmenin büyüklügü ne kadar?

Deli ama mantıklı tarafından.. dedi ki...

*asi-yeah resmini gördüğün dövme gerçek boyutlarında sayılır yani yaklaşık 10 cm lik bi uzunluk sahibi olarak yayılıyo koalacığım..

ancak koalanın has olanına özel küçük bi tatoo daha varki vücudumda o sadece 1,5 cm

Yorum Gönder

şşş okudun öyle kaçmak yok.. varmı öle bakıp bakıp iz bırakmamak he ? kime diyom alooooo.. adam gibi bişiler yaz çabuk bileyim bi kimsin nesin necisin hadi onları da geç istediğini söyle ama adam gibi edepli olsun edebi olmasa da olur yoksa valla sürerim izini şu net aleminde veririm seni benim odunumsu öküzden evrimleşip koala olan herife okaliptus niyetine.. yazsana be :P

 
Mantıklı Deli © 2008. Design by Pocket